Upgrade Golfcentre

Upgrade Golfcentre

31 januari 2021 Uit Door Erik Smit

Ondanks dat wij volgens de richtlijnen van het kabinet gesloten zijn betekend dat niet dat wij op de achtergrond niets doen. We gaan er van uit dat we binnenkort toch ook weer onze deuren mogen openen en dan willen we nog beter beslagen ten ijs komen.

Derhalve zijn we druk bezig geweest om de feedback die wij van u over de laatste periode mochten ontvangen ter harte te nemen en hebben een aantal zaken opgepakt en doorgevoerd, te weten:

  • We hebben de verlichting op alle banen onder handen genomen en hebben ons laten informeren door een specialistisch bedrijf. Op basis daarvan hebben we op alle banen nu nieuwe verlichting geplaatst om u allen een nog betere golfervaring te mogen geven.
  • We hebben het reserveringssysteem aangepast zodat u als we weer open zijn per baan kunt reserveren. Op die manier kan er ook geen onduidelijkheid meer zijn wie waar gereserveerd heeft en op welk tijdstip de eind- of starttijd heeft.
  • We hebben de afslag matten op alle banen aangepast op basis van de input die wij van u ontvangen hebben.
  • De Trackman software is ge-update naar de laatste versie en biedt nu nog meer mogelijkheden. Zo zijn er een aantal nieuwe banen toegevoeg, een aantal nieuwe spelvarianten en de nodige nieuwe features.

 

We hopen dat de maatregelen binnenkort opgeheven worden en we u vol trots de laatste ontwikkelingen kunnen laten zien en natuurlijk belangrijker nog…kunnen laten ervaren.
Wij zijn er klaar voor