Wat bieden wij

Riga indoor Golf, hét indoor centrum van Oost Nederland is één van de meest geavanceerde Indoor Centre’s van Europa.

We zeiden vorig jaar onze oude systemen Ajuu en bedankt en verwelkomden de radar unit’s genaamd Trackman.Geen apparaat op de wereld meet zo nauwkeurig de golfbal en swing patroon en maakt tegelijk video’s van uw swing.

Toernooien op de meest mooie banen spelen of gezellig een rondje spelen met uw golfmaatjes blijft natuurlijk mogelijk.Alleen wij gaan wel verder met u, we gaan u vanaf nu verbazen wat er indoor allemaal mogelijk is.

Tourpro’s gebruiken deze systemen om er beter mee te worden, dus wij gaan dat ook met u doen.Online uw slagen terug kijken, deze vergelijken met tourpro’s, Data gebruiken en analyseren hier weer direct op verder trainen.
Wedstrijden wereldwijd spelen op fantastische banen. skill challenges, optimizer, en combine testen zijn enkele mogelijkheden.

U kunt slaan zonder dat u enig apparatuur kunt raken, zowel links als rechtshandig.Reserveren gaat straks vanuit een app, dit ook voor de themalessen en andere activiteiten. al met al super veel nieuws voor u en ons.Wij zijn heel trots op deze stap en hopen dat ook u het fantastisch gaat vinden.Laat iedereen weten dat we gaan vernieuwen.

En bij deze nodigen wij iedereen uit om in onze geheel vernieuwde accommodatie te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

RIGA Indoor Golf is ingericht in gezellige Caribische sfeer. Een omgeving die u een warm en gastvrij gevoel geeft.

Wilt u ook: 

  • onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten?
  • wekelijks Tips & Tricks van onze pro’s?
  • iedere week meedoen aan wedstrijden met mooie prijzen?
  • samen met uw golfpartner meedoen aan het Duel der Duo’s?
  • spelen op andere buiten banen georganiseerd door RIGA Golf?
  • de mogelijkheid hebben om mee te gaan met de RIGA Golf reis?
Wordt dan lid van RIGA Indoor Golf al vanaf € 24,95 per maand… RIGA Indoor Golf, het Indoor golfcentrum van Oost-Nederland.