Indoor golf + overnachting(en)

Informatie

Met dit arrangement hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden wanneer u speelt. U heeft namelijk meerdere dagen de tijd! Wanneer u dit arrangement boekt, krijgt u toegang tot de volgende mogelijkheden:

– 2x een tijdsblok van 2 uur per overnachting
– overnachting in het hotel op basis van halfpension
– Een uitgebreid ontbijt
– Een luxe 3-gangen menu als avondeten
– Tegen betaling gebruik van hotelfaciliteiten zoals sauna, zwembad, padelbaan en meer

U kunt met dit arrangement kiezen voor 1,2 of 3 nachten. De prijzen hiervoor zijn:

– 1 nacht: €124,- per persoon
– 2 nachten: €229,- per persoon
– 3 nachten: €329,- per persoon

Mogelijkheden

Bij RigaGolf zijn er veel mogelijkheden! Onze software van TrackMan biedt een enorm hoeveelheid van opties aan. Zo kunt u alleen al op meer dan 135 banen spelen over de hele wereld. Hier kunt u gewoon uw 9 of 18 gebruikelijke holes lopen. Dit kunt u alleen doen, maar er kan ook in groepen worden gespeeld.

Het gave van onze software is dat uw gehele slag geanalyseerd kan worden. Na het slaan kunt u (als daar interesse voor is) alle statistieken van de golfslag terugkijken. Ook kan er aan de hand van een filmpje een golfswing-analyse gedaan worden. Op deze manier kan de golfslag bijgewerkt worden waar nodig is.

Maar ook bieden wij leuke minigames aan. Dit is vooral leuk voor groepen en/of feesten. Spellen als “Bullseye” en “Closest to the pin” worden door groepen altijd als erg leuk ervaren!

Ook is het bij ons mogelijk om begeleiding te krijgen van een golfpro! Het is mogelijk om een golfclinic te krijgen, zodat u goed op weg kan naar een betere versie van uw golfprestaties.

Verder is het vanwege onze locatie (in een hotel) altijd mogelijk om gebruik te maken van het restaurant, de bar of zelfs een overnachting!

Neem contact met ons op!

Combineren en aanpassingen zijn altijd mogelijk!

Neem contact met ons op via de onderstaande opties

of

Whatsapp:
+31 6 39391997