GVB halen

U wilt graag uw GVB halen, maar geen verdere verplichtingen. Geen duur lidmaatschap! Maar als u een beetje de slag te pakken heeft wilt u ook graag de baan in, want dan kan u pas echt kijken of het wat voor u is.

RIGA Golf biedt u deze unieke mogelijkheid. Uw GVB halen voor maar € 299,- per persoon.

Inclusief:
– 2 maanden lidmaatschap bij Golfclub de Lage Mors
– 2 maanden onbeperkt gebruik Riga Golf 
– 12 uur golfles van onze golfprofessional
– Theorie- en praktijkexamen
– Inclusief het gebruik van materiaal,
– Altijd met officiële NGF handicap 54 golfpas
– Altijd 100% speelgarantie 

Met een goede basis van kwaliteit, professionaliteit en gezelligheid kunt u uw GVB in groepsverband halen. Dit is mogelijk door de samenwerking van RIGA Golf en Golfclub de Lage Mors. Tijdens ons lesprogramma maakt u kennis met de omgeving op de golfbaan en leert u de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. U leert ook hoe u zelf kunt oefenen en uw fysieke voorbereiding kunt doen.

Einde cursus is als volgt:

Aan het einde van deze stappen kunt u spelen in de baan volgens de etiquette en golfregels die voor de beginnende golfer belangrijk zijn. U maakt door het spelen en de 2 maand vrijblijvend lidmaatschap kennis met de golfsport. Door te oefenen, mee te doen met de leuke wedstrijden leert u ook waar u staat in uw ontwikkeling en of de sport bij u past.

Waarom GVB halen bij ons?

– Met RIGA Golf en Golfclub de Lage Mors mag u 2 maanden gebruik maken van alle faciliteiten. U kunt ook tijdens de wintermaanden golfen, want we beschikken over het grootste indoor golfcentrum van Oost-Nederland.
– Bij ons kunt u gratis gebruik maken van golfclubs en oefenballen (geen extra kosten aan verbonden).
– Altijd 100% speelgarantie met baanpermissie.


Weekend GVB
Wilt u deze cursus in een weekend afleggen dat kan ook, hiervoor plannen we samen een weekend.

– De groep bestaat dan uit 6 tot 8 cursisten.
– Na de cursus hebt uw 100% speelgarantie op onze baan en mag u qualifying-kaarten lopen.
– Geen golfervaring nodig.
– Na het weekend 2 maanden golfen (zonder verdere verplichtingen).

Slechts € 299,- p.p.


Voorbereiden op de GVB-cursus
U kunt deelnemen aan de GVB-cursus zonder enige golfervaring. Wel is het van belang dat u sportieve kleding draagt. Het materiaal zullen wij in het begin voor u verzorgen. Indien u de golfsport tot uw eigen wil maken is het wel verstandig om uw eigen golfmateriaal aan te schaffen.