Golfclinic

Informatie

– Wat veroorzaakt de afwijking in uw balvlucht?

– Wat is uw optimale slag lengte berekend op basis van uw kunnen?

– Hoe is uw swing visueel (video) en data t.o.v. tour pro’s.

– Begrijp en analyseer uw eigen spel

– Data clinic, uniek en verassend effectief                                                                                           

Op feiten gedragen heldere uitleg die uw golfspel naar een volgende dimensie brengen.

 

RigaGolf is erin geslaagd om naast haar Indoor Golfcentrum nu Outdoor één van de   modernste Golfstudio’s van Europa te creëren.

 

Deze mobiele studio met 4 Trackman’s, met persoonlijk aflees scherm en tablet op de driving range. Zijn speciaal doorontwikkeld om golfers van alle niveaus unieke analyses te bieden, samen met de geavanceerde videosoftware creëren we niet eerder vertoonde mogelijkheden.

 

Met optimale precisie worden specifieke golfeigenschappen weergegeven, welke u ondersteunen bij het verbeteren van uw golfspel.

 

Samen met de aanwezige Trackman certified pro gaan we uw data bekijken, uitleggen en verbeteren terwijl u de workshop volgt.

 

Voor meer informatie, neemt u contact op met:

Roy Nijenhuis: 0617612329

Mogelijkheden

Bij RigaGolf zijn er veel mogelijkheden! Onze software van TrackMan biedt een enorm hoeveelheid van opties aan. Zo kunt u alleen al op meer dan 135 banen spelen over de hele wereld. Hier kunt u gewoon uw 9 of 18 gebruikelijke holes lopen. Dit kunt u alleen doen, maar er kan ook in groepen worden gespeeld.

Het gave van onze software is dat uw gehele slag geanalyseerd kan worden. Na het slaan kunt u (als daar interesse voor is) alle statistieken van de golfslag terugkijken. Ook kan er aan de hand van een filmpje een golfswing-analyse gedaan worden. Op deze manier kan de golfslag bijgewerkt worden waar nodig is.

Maar ook bieden wij leuke minigames aan. Dit is vooral leuk voor groepen en/of feesten. Spellen als “Bullseye” en “Closest to the pin” worden door groepen altijd als erg leuk ervaren!

Ook is het bij ons mogelijk om begeleiding te krijgen van een golfpro! Het is mogelijk om een golfclinic te krijgen, zodat u goed op weg kan naar een betere versie van uw golfprestaties.

Verder is het vanwege onze locatie (in een hotel) altijd mogelijk om gebruik te maken van het restaurant, de bar of zelfs een overnachting!

Neem contact met ons op!

Combineren en aanpassingen zijn altijd mogelijk!

Neem contact met ons op via de onderstaande opties

of

Whatsapp:
+31 6 17612329