Uw Feest Bij RigaGolf

Informatie

Een feest geven bij RigaGolf? Altijd een leuk idee! 
Er zijn bij ons veel mogelijkheden.

Ons basispakket is 2 uur indoor golfen met bittergarnituur.

O.a. optioneel:
– all-in arrangement
– golfclinic van golfpro
– buffet
– barbecue
– combinaties met andere activiteiten

Er zijn enorm veel mogelijkheden en combinaties te bedenken. Wij werken graag mee aan uw perfecte uitje. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Prijs hiervoor: vanaf €20,- per persoon

Mogelijkheden

Bij RigaGolf zijn er veel mogelijkheden! Onze software van TrackMan biedt een enorm hoeveelheid van opties aan. Zo kunt u alleen al op meer dan 135 banen spelen over de hele wereld. Hier kunt u gewoon uw 9 of 18 gebruikelijke holes lopen. Dit kunt u alleen doen, maar er kan ook in groepen worden gespeeld.

Het gave van onze software is dat uw gehele slag geanalyseerd kan worden. Na het slaan kunt u (als daar interesse voor is) alle statistieken van de golfslag terugkijken. Ook kan er aan de hand van een filmpje een golfswing-analyse gedaan worden. Op deze manier kan de golfslag bijgewerkt worden waar nodig is.

Maar ook bieden wij leuke minigames aan. Dit is vooral leuk voor groepen en/of feesten. Spellen als “Bullseye” en “Closest to the pin” worden door groepen altijd als erg leuk ervaren!

Ook is het bij ons mogelijk om begeleiding te krijgen van een golfpro! Het is mogelijk om een golfclinic te krijgen, zodat u goed op weg kan naar een betere versie van uw golfprestaties.

Verder is het vanwege onze locatie (in een hotel) altijd mogelijk om gebruik te maken van het restaurant, de bar of zelfs een overnachting!

Neem contact met ons op!

Combineren en aanpassingen zijn altijd mogelijk!

Neem contact met ons op via de onderstaande opties

of

Whatsapp:
+31 6 39391997